Fasteaksjonen 18.-20.mars - Ja, vi elsker dette vannet

Fauske og Valnesfjord menighet vil arrangere bøsseaksjon tirsdag 20. mars og Sulitjelma menighet 21.mars.

Dersom du kan tenke deg til å være bøssebærer, ta kontakt på tlf. 75604510.

RENT VANN REDDER LIV

Med din gave til Fasteaksjonen er du med og redder liv blant flyktningene fra borgerkrigen i DR Kongo.

Kirkens Nødhjelp er på plass nordøst i Angola og nordvest i Zambia med nødhjelp til flyktninger fra de brutale krigshandlingene i nabolandet Den demokratiske republikken Kongo. Vannbårne diarésykdommer som kolera sprer seg ofte i katastrofeområder og flyktningleire, og spesielt for barn er denne sykdommen livstruende. Sammen med Kirkens Nødhjelp kan du sikre flyktningene rent vann, trygge sanitærforhold og hygieneartikler. Du kan redde liv!

Vil du være med å hjelpe? Vipps din gave til 2426

Du kan lese mer om Fasteaksjonen på Kirkens Nødhjelps nettside.

24. september 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Fauske kirkelige fellesråd Powered by Agrando