LysVåken i Fauske kirke


Lørdag 10. november inntok 44 flotte unger Fauske kirke!

Sammen tilbrakte vi nesten ett døgn i kirka. Arrangementet heter Lys Våken, og arrangeres årlig i Fauske og Valnesfjord, samt hvert 3. år i Sulitjelma

Det første vi gjorde var å planlegge og gjennomføre en flott gudstjeneste som virkelig var farget av 10- og 11-åringene. På gudstjenesten kom det også en del 4-åringer som fikk sin kirkebok av deltakere på Lys Våken.

Deltakerne på Lys Våken gikk med friskt mot inn i alle oppgavene som skal gjennomføres for å feire en vellykket gudstjeneste.

Etter gudstjenesten slappet vi av med god pizza, før vi så en film sammen. Resten av kvelden brukte vi til leking, og brettspill. Det var ingen som tok tidlig kveld…

Til natta måtte vi skru løs, og flytte noen av kirkebenkene for at alle skulle få plass til å sove, og på natta stilte Fauske menighetsråd med to nattevakter som passet på at barna hadde det bra. Tusen takk til Kalle og Oddvar!

Da alle hadde våknet utpå morgenen søndag, hadde Sissel og Rannei fra menighetsrådet disket opp med frokost på menighetssenteret. Tusen takk for god oppvartning!

Så dro vi etter hvert hver til vårt, og mange av oss gleder oss allerede til senhøsten neste år, og ny Lys Våken.

Tilbake